5 Secte Religioase DEMENTE

Fraților, se dă următoarea situație, sper, ipotetică: ce-ai face dacă într-o bună zi maică-ta, bunica aia enervantă dar tolerabilă doar pentru că-ți dă bani în plic la sărbătorile majore și doamna Mimi, vecina de la 2, ar dispărea subit?
Dar dacă dup-aia ai afla că s-au înscris într-o sectă? Și ca să plusez cu nasoleala - și-au donat toate lucrurile lumești sectei respective? Ar fi cam de rahat și, după cum vom vedea, destul de mortal, probabil.
Pentru că, nu-i așa?, când a făcut bine vreodată o adunare de oameni care: a) suferă de scenarită apocaliptică, b) suferă de mania persecuției, c) a fost construită pe fond religios, d) are căpetenie căreia îi plac tare mult bănetul, puterea, drogul, femeile și/sau bărbații.
Ei bine, despre toate astea și încă-n plus vom vorbi astăzi. Căci ne înhămăm la un subiect destul de sensibil: secte religioase care mai de care mai periculoase și mai dubioase.

Susține conținutul: www.patreon.com/zaiafet
ZAIASHOP: www.zaiashop.ro
INSTAGRAM: zaiafet
FACEBOOK: zaiafet
E-MAIL: horia.sarghi@gmail.com

Comentarii 

 1. Sanda Ciocan

  Sanda Ciocan

  Acum 3 Zile

  Eu am de-a face cu un astfel de "elementă", cu originile vulpiței, să te ferească cel Înalt!😱😤, Ghindeni Dolj

 2. sons of anarchy

  sons of anarchy

  Acum 3 Zile

  Nu s pe craca lor, sunt pe a mea😂😂😂😂😂😂

 3. sons of anarchy

  sons of anarchy

  Acum 3 Zile

  Sectele astea sunt o adunătură de schizofrenici, scăpați din Obreja😂😂😂😂un kkt mareee, aburesc oamenii, umbla și sluti, fără cercei cu fuste pună n pamint, basmale, femei tinere, horror, what a shit, înapoia mea satana😂😂😂♥️♥️likeee ptr emisiune, se fuck între ei, și rude, sectele sunt cea mai rea nenorocire, o batjocura la adresa Domnului, ma pirk spalk😂😂😂😂😂😂😂

 4. Maria Nicula

  Maria Nicula

  Acum 3 Zile

  Să nu uităm că suntem conduși de SATAN Dumnezeu acestui sistem rău. El duce tot pământul locuit în eroare.Deaceasta a venit Isus pe Pământ să distrugă lucrările diavolului.Cand vă veni a două oară Isus adică ochi oamenilor nu-l vor vedea însă vom simti prezența lui atunci Satan vă fii inchis în Abis pentru o 1000 de ani.Atenție mare el mai are puțin timp și acum acționează în forță.Toate regiile âi slujesc din păcate lui.In Biblie Scrie în Efeseni 4:5 că Dumnezeu acceptă o singură formă de închinare.Cautatio atâta cât Dumnezeu se mai lasă găsit în Ziua de judecată știută numai de el nu se mai poate face nimic deja este târziu.

 5. Andreia Andreia

  Andreia Andreia

  Acum 4 Zile

  Sigur ar fi multe de spus despre fiecare religie. In timp ce bat câmpii, toate religiile au pretenția că l-au identificat pe dumnezeu. Culmea este că toate religiile au dreptate, atata timp cat dumnezeu este atât de nimeni și inexistent, încât el personal nu a reușit practic sa se facă prezent la vreo una din miile de religii, inclusiv ortodocși.

 6. Sciscio Irina

  Sciscio Irina

  Acum 4 Zile

  În sfârşit am ajuns sã trãiesc sã vãd un tânãr sãnatos mintal.De ce oameni sunt atât de religie??Hm,simplu nu au capacitatea sã gândeascã independenţi ş'atunci popii gândeşte pentru ei,le conduce prin influenţã criminalã viaţa. Oamenii sunt atât de reduşi educativ încãt finanţeazã de bunãvoie jigodiile de popi, mafia şi toţi borfaşii puturoşi care asta le este menirea sã subjuge prostimea trãind ca nişte cãpuşe.Dragule am sã-ti spun un lucru care caracterizeazã pe cei ce pupã lãbile la popi şi sunã cam aşa,,,,,,,Rãu,rãu pentru cine suferã de aceastã boalã enorm de rãspânditã, PROSTIA şi sincer îmi este milã de ei dar ştiu cã absolut niciun intelectual planetar va reuşi sã convingã prostul cã e prost

 7. Maria Hulpea

  Maria Hulpea

  Acum 6 Zile

  Salut prieteni!Foarte trist și dureros documentarul! !Îmi pare rău căci chiar și bărbatul acesta cu acest documentar care vb.asa vb.indiferent și nepăsător chiar în ras fără sa I pese de viata oamenilor.Nu-si da seama ca aici este puterea intunericului (Diavolul sau Satana )care a înșelat (a amagit)acei oameni facă du-i sa adere la diferite secte religioase ,promițându-le nemurirea sufletului.!Numai Dumnezeu poate sa salveze Omenirea.Nu va pasa de sufletul omului,parca vb.de moartea lui unor animale.! Toți oamenii sunt păcătoși ,numai Dumnezeu este bun.El ne iubește pe toți .A dat pe unicul sau fiu Isus Hristos sa moara pe cruce ca sa plătească pt.pacatele întregii omeniri.!Haideți cu toți sa iubim chia și pe vrăjmașii nostrii ,sa numai păcătuim, sa numai râdem unii de altii (bătându-se joc)și sa trim frumos și Dumnezeu ne va salva pe toți! !

 8. Vali Zadar

  Vali Zadar

  Acum 7 Zile

  Oare care-i diferenta intre "secte"si marile religii?

 9. Arsa Rachity

  Arsa Rachity

  Acum 7 Zile

  Doamne Iisuse!ce mai pot face oamenii indraciti!!??

 10. PABLO PIXEL PREZINTA pixel prezinta

  PABLO PIXEL PREZINTA pixel prezinta

  Acum 8 Zile

  Baaaaaa femeile barbatii si 🤜 copii

 11. George-ALIN Radun

  George-ALIN Radun

  Acum 8 Zile

  Auzi din secte se fac insecte.

 12. George-ALIN Radun

  George-ALIN Radun

  Acum 8 Zile

  În fiecare zi este un sfârșit.niciodata nu se stie când va veni adevăratul sfârșit

 13. CruzeR JaXx

  CruzeR JaXx

  Acum 12 Zile

  Vx gaz iritant?!?!?!?!?!? Mai verifica si fa un video :)

 14. Rendo Bot

  Rendo Bot

  Acum 12 Zile

  Da ce cămașă interesanta... Zici ca e zeghe de pușcărie! 😁😁

 15. achim dennis

  achim dennis

  Acum 16 Zile

  Secta religioasă zaiafet. =)) o sa il venerăm de acum

 16. David Draghici

  David Draghici

  Acum 19 Zile

  5:33 Da.Nu erau pe craca lor,ei preferau să fie mai mult pe crack.

 17. Tudor Rat

  Tudor Rat

  Acum 20 Zile

  hai ma ca ne face boc metrou si in cluj :))

 18. Joseph Stalin

  Joseph Stalin

  Acum 22 Zile

  Urasc templierii,Assassin's creed fan

 19. Alexandru Dan Ghita

  Alexandru Dan Ghita

  Acum 25 Zile

  Dar de iluminanti nimic?

 20. Ministerul Sunetului

  Ministerul Sunetului

  Acum 27 Zile

  e usor sa ii bagi pe toti la secte, dar vezi ca unii nu se incadreaza la secta- conform definitiei..

 21. Cred Liber

  Cred Liber

  Acum 29 Zile

  Secta religioasă ortodoxia de ce nu este pe primul loc ?

 22. Ka Moon

  Ka Moon

  Acum lună

  O morala: asta se intampla cand nu gandesti si te lasi ghidat de altul (pai, iti otravesti copiii si apoi te sinucizi si tu). Genul de secte mi se par anti-umanitate. E o posibilitate ca cei care omoara sa nu inteleaga ce e aia "viata".

 23. FrodoTheFrodo

  FrodoTheFrodo

  Acum lună

  Fun fact: Secta de pe locul 2 a fost inspirațiea pentru antagoniști jocului Earthbound lansat de Nintendo în anii 90 pe SENS!

 24. ROUcostin

  ROUcostin

  Acum lună

  ce mai dementa secta e biserica catolica. ganditiva cate milioane de oameni au fost ucisi in numele lui isus cristos.

 25. Sabina Marian

  Sabina Marian

  Acum lună

  Tot era Horia pe wc . O asteptam la anul

 26. Siegmund Heine

  Siegmund Heine

  Acum lună

  Apocalipsă nu e același lucru cu apoplexie?

 27. Radu Sun

  Radu Sun

  Acum 3 luni

  Care-i baiu' cu metroul din Cluj?

 28. Giorgio Ursache

  Giorgio Ursache

  Acum 3 luni

  Zaiafet nu imi place de moset

 29. Scorpion MKX

  Scorpion MKX

  Acum 3 luni

  Tare sectele astea, as vrea și eu sa conduc una

 30. zRaul

  zRaul

  Acum 3 luni

  Toti oamenii astia au avut inspiratie in crestinism

 31. Diana Galatanu

  Diana Galatanu

  Acum 3 luni

  au fost ucisi de altii*

 32. MRRR

  MRRR

  Acum 3 luni

  JOJO NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZ

 33. OtiliaLeFey

  OtiliaLeFey

  Acum 3 luni

  Inca nu am ajuns in 2027...ca sa zici ca nu-i adevarat :)))

 34. Vulpilina

  Vulpilina

  Acum 3 luni

  Yeeey ... Anul ăsta murim de ziua mea .

 35. God Rey

  God Rey

  Acum 3 luni

  de obicei cine vorbeste despre secte nu spune ce inseamna acest cuvant. si aici la fel. pacat pt ca aveam o baza de la care pornea discutia

 36. Eu Tu

  Eu Tu

  Acum 3 luni

  Sectele crestine sunt criminale,ucigase............pe mine m a ucid de opt ani si nu numai............mi am facut casa cu doua nivele in urma cu opt ani si de atunci traesc iadul pe pamant.......mi au luat dreptul la munca .........m a fura si devoreaza precum leii in groapa cu lei...........aztazi am vazut in congelator ca imi lipseste doua portii mari de somon............mi a furat si miez de nuca la greu................nivelul de 30 de euro mi l au furat de la munca saptamanile trecute..............castile unui tigan roman rupte le a pus la mine in scule si...........vroia sa i le platesc eu pt ca am bani...........el fumeaza si canepa............dar are tupeu de drogadit................astia sunt crestinii.........diavoli si balauri..............traesc iadul de opt ani de cand mi am facut casa cu doua nivele...........adevaratii diavoli si balauri sunt ortodocsii in frunte cu oastea criminalilor,biserica satanica penticostala,baptistii,adventistii,catolicii............metodistii in londra si martorii lui ehova in castellon fug cand le spun cine sunt diavolii balauri pokkaiti porrrrrrrrrkkkkkkkkkkaiti.............nu vor sa recunoasca............au nevoe de fraeri sa i mulga..........de bani............de etaje.............biserici satanice dupa muls laptele pamantesc,nu adevarul biblic...............in duh si adevar adevarata inchinare............care nu plateste pt vestirea lui hristos..............banii,mancarea,hainele,incaltamintea,sculele............nemuncite,acestea sunt dzeii porrrrrrrrkkkkkkaitilor porkkaiti diavoli si balauri.................rusine lor si bisericilor lor satanice............fii de curva.............astia sunt pokkaitii iadului...............

 37. GIZELLA Tofalvi Gizella 1.dec.1959

  GIZELLA Tofalvi Gizella 1.dec.1959

  Acum 3 luni

  In clipa in care cauti flacara interioara in afara ta .....vei gasii multe lucruri .insa scanteia.ta probabil se v a stinge in drumul cautariilor.

 38. IIthehighpriestessII

  IIthehighpriestessII

  Acum 3 luni

  Dam snooze la sfarsitul lumii

 39. cris33311

  cris33311

  Acum 3 luni

  avem si noi o secta care se tot rebranduieste : la inceput s-a numit FSN, pe urma FSNR , pe urma PSDR , pe urma PSD si pe urma Pro Romania. Sectantii astia nu furau numai pentru ei din banii populatiei dar si ca sa isi mentina functiile inalte , practic ei platesc un fel de taxa de protectie juridica si in acelasi timp cotizeaza ca sa isi mentina functiile . De fapt Pro Romania este derivat din secta principala tot asa cum ISIS este derivat din Al-Qaeda. Cel mai periculos si bolnav mintal al sectei PSD este Dragnea , care vroia sa aduca socialismul inapoi , el a reusit la inceput sa creeze Sectia de ancheta a magistratilor care este de fapt un serviciu secret (securitatea in faza incipienta) , crezand ca toata lumea este proasta si oarba si nu realizeaza ce face aceasta Sectia Speciala (puteti sa o numiti pe scurt SS) . Noroc ca populatia si UE au realizat pericolul si nu sunt de acord cu asta. Exista multi pesedisti fanatici si periculosi cu functii inalte unii dintre ei avand dosare la DNA demne de teroristi internationali cu tot tacamul ; droguri, retele de trafic persoane si prostitutie ,trafic de orice (apropo la atacul terorist Je Suis Charlie s-a constatat ca armele erau din Romania) , chiar si vanzare de sange de la centrele de donare, etc . Sa nu uitam ca Dragnea a fost insotit de camatari la unele audiente ,un ziarist fiind lovit in burta de acei tigani care-l pazeau pe acea scursura a politicii romanesti. Dar au avut grija sa isi desfiinteze dosarele odata cu activarea unor ordonante si modificarii codului penal. Unul dintre cei mai periculosi pesedisti fiind fostul prefect (pesedist) al judetului Galati , numitul Bocaneanu, care comanda asasinate si pentru el un om valora 500 Ron fiind prins in flagrant in timp ce platea asasinarea unei angajate de la prefectura. Dati cautare pe google la "prefectul Bocaneanu" si va convingeti. Nu stim cati pesedisti cu functii inalte nu au inca pistol cu munitie de razboi .

 40. Ioan Necula

  Ioan Necula

  Acum 3 luni

  " Au fost sinuciși de alții cu gloante sau prin sufocare" - Zaiafet 2k19

  • Sarah Malade

   Sarah Malade

   Acum 18 Zile

   Era mai bine : "au fost sinuciși de alții cu gloanțe prin sufocare"

 41. Sebastian Podariu

  Sebastian Podariu

  Acum 3 luni

  3:57 am crezut ca zici ca ducea lipsa acuta de p*la

 42. Eddie Michael

  Eddie Michael

  Acum 4 luni

  Deci tigăile vindeau prostelă la fraieri,le luau banii și îi și omorau

 43. Marius Mortimer

  Marius Mortimer

  Acum 4 luni

  0:57 IS THAT A JOJO'S REFERENCE?

 44. i m not just a man

  i m not just a man

  Acum 4 luni

  .

 45. Andrei Brăescu

  Andrei Brăescu

  Acum 4 luni

  Când am început să vizionez filmulețul am avut emoții că ai să te apuci să vorbești despre grupuri cum ar fi adventiști, penticostali și așa mai departe. Te felicit că ai prezentat cinci secte cu adevărat. Secta e diferită de cultul religios, iar tu ai făcut distincția foarte clar între ele, indirect bineînțeles. P.S. Ne vedem la apocalipsă

 46. Ciprian chircu

  Ciprian chircu

  Acum 4 luni

  E mai probabil sa fie metrou in Cluj inainte sa termine capitala statia din drumul taberei :))

 47. Bubu Nelu

  Bubu Nelu

  Acum 4 luni

  Citiți CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU

 48. Daniel Manea

  Daniel Manea

  Acum 4 luni

  Iara in pui mei sfarsitul lumii 21 decembrie care an??????

 49. Esti Grozav

  Esti Grozav

  Acum 4 luni

  Cred că trebuie să fie f reduși încît să intre în asemenea secte

 50. Esti Grozav

  Esti Grozav

  Acum 4 luni

  Așa e ai mare dreptate

 51. Lupu Razvan

  Lupu Razvan

  Acum 4 luni

  Ce mult semeni cu actorul Seth Rogen !

 52. Paul Făt

  Paul Făt

  Acum 4 luni

  Ai uitat de secta pupatorilor de moaște :)))))

  • Siegmund Heine

   Siegmund Heine

   Acum lună

   Păi ăștia sunt sute de milioane.

  • Soran Toader

   Soran Toader

   Acum 4 luni

   Exact

 53. Daniel Turtă

  Daniel Turtă

  Acum 4 luni

  Înainte de acest videoclip sau după, mai știe cineva cum îți poți mântui sufletul?

 54. Elena Lazar

  Elena Lazar

  Acum 4 luni

  Toate sectele au ca scop marafeții și atenția .

 55. Peter Dabica

  Peter Dabica

  Acum 4 luni

  Man, te-ai îngrășat din nou...

 56. Alice N.

  Alice N.

  Acum 4 luni

  Lol. Pe vecina mea o cheamă Mimi.

 57. Cred Liber

  Cred Liber

  Acum 4 luni

  Cea mai infectă și periculoasă este secta ortodoxă..

 58. chewbacca southpark

  chewbacca southpark

  Acum 4 luni

  Cine o zis 21 Decembrie, povești nebunești ✌️😃

 59. Angela Lazici

  Angela Lazici

  Acum 4 luni

  Daca ar disparea vecinii as zice waaaaw😂

 60. apologetica911

  apologetica911

  Acum 4 luni

  Vodeoclip bun pana la ineptia aceea de la min 22:54. In 7 secunde a reusit sa strice tot.

următor