Divertisment

Starea Nației 8 august 2019 I Singurătatea cetățeanului de cursă lungă

Aboneaza-te la canalul nostru: bit.ly/2Q5sCHR
Canalul emisiunii Starea Nației, prezentată de Dragoș Pătraru, difuzată de luni până joi, de la ora 22:30, pe Prima TV.
Filosofia emisiunii Starea Nației este următoarea: într-o lume în care presa are destule momente în care se abate de la statutul de câine de pază al democrației, lucrurile trebuie rezolvate tot din interiorul breslei. Astfel de emisiuni, care să sancționeze deopotrivă derapajele politicienilor și ale presei pot contribui serios la însănătoșirea presei. Nu dăm verdicte, dar vom prezenta faptele. Iar la cum arată ele, de multe ori nici nu mai e nevoie de verdicte.
Urmăreste-ne și pe:
Site Starea Nației: www.stareanatiei.ro
Facebook: fb.com/StareaNatiei
Twitter: twitter.com/StareaNatiei
Instagram: instagram.com/stareanatiei/
Magazin Starea Nației: www.stareanatiei.ro/magazin/
Revista Starea Nației: www.stareanatiei.ro/revista-starea-natiei/
Podcast Starea Nației: www.stareanatiei.ro/podcasts/
Pentru sugestii și reclamații ne puteți găsi la:
Telefon:
0751293096 (de luni până vineri, intre orele 9:00 - 18:00)
E-mail:
contact@stareanatiei.ro

Comentarii

 1. Francesca Maria Niculae

  Francesca Maria Niculae

  Acum 8 Zile

  din pacate peste tot e la fel ca roman nu intereseaza pe nimeni de la zurich la luxembourg

 2. Irimia Eusebiu Gabriel

  Irimia Eusebiu Gabriel

  Acum 9 Zile

  Respect pentru curaj, de poporul ROMAN ar avea 50% curajul tau am avea o tara cu 50% mai frumoasa minim. 👍👍👍👍👍

 3. Cornelia Nicolau

  Cornelia Nicolau

  Acum 9 Zile

  Dumneavoastră prin această emisiune doriți să demonstranți mizeriile în care trăiește acest popor , dar pe acești ticăloși nu au nicio chestie asta au în sînge. Dacă nu fac lucrurile astea ei nu pot trăi.

 4. Cornelia Nicolau

  Cornelia Nicolau

  Acum 9 Zile

  Păcat ! Această țară este scăpată de sub control de mult , nu cred -soluție numai există .Oamenii simplii nu au putere în fața acestor mutanti genetici .

 5. Vali Vali

  Vali Vali

  Acum 9 Zile

  Domnule Dragoș sunteți bun de președinte ale țări

 6. Claudiu Claudiu

  Claudiu Claudiu

  Acum 9 Zile

  Ala zice de Iliescu, dar daca te uiti bine la el, chiar seamana cu Iliescu :)))))

 7. Lushu Rulz

  Lushu Rulz

  Acum 9 Zile

  excelent boss :D

 8. Muzicanti Viareggio

  Muzicanti Viareggio

  Acum 10 Zile

  multumim pt emisiunea adevarului

 9. Muzicanti Viareggio

  Muzicanti Viareggio

  Acum 10 Zile

  SFÂNTUL IOAN GURĂ DE AUR 1. Viaţa pământească asemuită cu o reprezentaţie de teatru La amiază, la teatru, cortina se dă în lături - şi actorii, în ceaţă, îşi fac intrarea, având măşti pe faţă. Unul se înfăţişează ca filozof şi nu-i filozof; altul rege, fără să fie, ci numai îmbrăcat ca un rege, căci aşa cere piesa...; altul face pe doctorul, fără să fi îngrijit nici măcar un lemn, ci numai îmbrăcat ca doctor; altul face pe sclavul, cu toate că-i slobod; celălalt pe profesorul, fără să aibă ştiinţă de profesor. Ei nu par ceea ce sunt, ci par ce nu sunt: doctor, filozof din pricina părului care-i împodobeşte masca, soldat, din pricina uniformei, etc. Prin înfăţişarea ei, masca ne dă o închipuire, dar nu face mincinoasă firea, ci numai îi ascunde adevărul. Atâta vreme cât privitorii stau şi se uită, măştile nu se mişcă de pe feţe; dar când s-a lăsat seara, când spectacolul s-a isprăvit şi privitorii au plecat, măştile au fost aruncate. Cel care făcea pe regele la teatru, odată plecat, devine iarăşi fierarul de toate zilele; cel care, pe scenă era slobod, afară de scenă, e rob iarăşi… Aşa-i şi cu viaţa şi cu moartea. Lumea e teatrul; stările omeneşti: bogăţia, sărăcia, puterea, supunerea, şi altele, sunt măştile actoriceşti. Când ziua aceasta se va risipi - şi veni-va noaptea cea de spaimă, căreia mai degrabă i-am zice ziuă, (noapte pentru păcătoşi, ziuă pentru cei drepţi), când reprezentaţia sfârşi-se-va şi măştile fi-vor aruncate, când va fi cercetat fiecare pentru faptele lui, nu fiecare pentru bogăţia lui, nu fiecare pentru rangul lui, nu fiecare pentru puterea lui, ci fiecare pentru faptele lui: judecător, rege, femeie sau bărbat; când ni se va cere o viaţă şi nişte fapte virtuoase, fără să fie luate în seamă nici rangurile strălucire, nici neînsemnătatea sărăciei, nici tirania dispreţului; când ni se va zice: „Infăţişaţi-mi fapte, de eşti rob, mai nobile decât acele ale unui slobod, de eşti femeie mai vajnice de cât acele ale unui bărbat; o, atunci, cu măştile căzute, arăta-se-vor adevăratul bogat şi adevăratul sărac…”

 10. Valerian Stefanov

  Valerian Stefanov

  Acum 10 Zile

  SA SPERAM CA TOTUL VA FI BINE pentru aceasta emisiune. De la TVR (unde era "abuzat" si ishi putea permite de a spune asta...) Starea Natziei a "zburat" la Digi24 si de acolo la Prima TV (unde TOTU-I MIERE SI BUCURIE... shi nimeni nu-i spune ce sa spuna... LIBERTATE TOTALA... pina supara shi acolo la ceva "rotitze" despre care habar n-are inca!) Deci, am sapat pe Google si Wikipedia shi am gasit (ici colo chestii) lucruri pe care rareori cineva le cauta sa intzeleaga, macar partzial, anumite "chestii" si... bineintzeles cind omul cauta GASESHTE... sau nu. Prima TV AMEROM CANAL 38 or TeleAmerica. Prima TV is owned and operated by Prima Broadcasting Group , since early 2014. Prima TV reaches 87% of urban population Prima Broadcasting Group Cristian Burci founded Prima TV in 1997. Later he associated himself with international conglomerate SBS Broadcasting Group. SBS Broadcasting Group SBS Broadcasting Group (normally referred to as SBS, which originally stood for Scandinavian Broadcasting Systems) was a multinational media group, operating SBS Broadcasting Group (normally referred to as SBS, which originally stood for Scandinavian Broadcasting Systems) was a multinational media group, operating commercial television, premium pay channels, radio stations and related print businesses in Northern, Western and Central and Eastern Europe. SBS operated in Scandinavia (Denmark, Finland, Norway and Sweden), Bulgaria, Greece, Hungary, The Netherlands, and Romania. Belgium is the only country where SBS is still operating. In Romania Prima TV (also broadcast by cable in Moldova) Kiss TV (known as TV K Lumea before November 2006, now owned by Antenna Group) International Peers - SBS Media Holdings Co., Ltd (www.infrontanalytics.com/fe-FR/40555FK/SBS-Media-Holdings-Co-Ltd-/Beta) Shi din : www.theedgemarkets.com/article/who-actually-owns-media-prima “It was the television segment that kept the group in the red as its revenue declined 15.2% year on year."

  • Valerian Stefanov

   Valerian Stefanov

   Acum 9 Zile

   @Dama Ilyes Mii de scuze! Cu vremea asta schimbatoare e greu sa previi grindina (sic!) sau tornadele sau... ceatza.

  • Dama Ilyes

   Dama Ilyes

   Acum 9 Zile

   Prea tehnic, ne-ați băgat în ceață...nu că n-am fi fost până acu'...😄

 11. Monika Mita

  Monika Mita

  Acum 10 Zile

  Ramani ,votați pe Avram Iancu,președinte!Pe bune,cred ca este mai bun decat,pramatiile astea:ponta, tăriceanu,veorica,iohanita cel plavan și santajabil,ciolosan,etc.Alegeti INDEPENDENTII!Macar ăștia,sunt curați.

 12. Ciac NoriS

  Ciac NoriS

  Acum 10 Zile

  Tare as vrea să-i văd și eu pe ăia 51 care au dat dislike...

 13. 1951Viki

  1951Viki

  Acum 10 Zile

  E de plans ! Ar trebui schimbat Codul Penal ...Model ar exista , dar nu se vrea!!! Toate legile codului penal ar trebui votate de popor si nu de cei de la conducere ; ar trebui introdus codul penal din 1845 ,denumit si CODUL CUZA ,bine inteles cu foarte mici adaptari timpurilor de astazi .inspirat din legislațiile franceze și prusace, era considerat foarte modern și prevedea, pentru prima dată, şi infracţiunile de corupţie, care puteau duce până la închisoare pe viaţă. Funcționarii dovediți a fi corupți își pierdeau definitiv funcția, făceau închisoare și pierdeau dreptul la pensie. Banii sau bunurile primite ca mită sau furate erau direcționate către spitale și case de copii sau bătrâni.

 14. Nicol NMS Niky

  Nicol NMS Niky

  Acum 10 Zile

  Du-te cu libelulele,Flutur

 15. Nicol NMS Niky

  Nicol NMS Niky

  Acum 10 Zile

  Bine ,ar fi sa va prindeti..macar de cele False ...daca de cele reale sunteti vai de capul si de sistemul vostru

 16. Nicol NMS Niky

  Nicol NMS Niky

  Acum 10 Zile

  Facem si noi....1..1..2!!!

 17. Catalin Ionescu

  Catalin Ionescu

  Acum 11 Zile

  Cauti sa te inchida astia de tot :)) Nu ma uit la tv, iti urmaresc emisiunea doar aici. Felicitari pentru emisiune... pacat ca nu se sesizeaza nimeni... nici macar cei de la USR... adica eu credeam ca ei vor fi schimbarea de care avem nevoie.

 18. Iulian Coteata

  Iulian Coteata

  Acum 11 Zile

  Bună Dragoș și voi dragi telespectatori care urmăriți Starea Natie!i super ce spune Dragoș. Eu atât va spun mai mult față de ce relatat Dragoș și vă spun este legat de nebuni (bolnavi psihici periculoși sau mai puțin periculoși). Trebuie că acești bolnavi să fie in evidena POLIȚIEI NATIONALE intr un registru (aplicatie) cu protocol încheiat strict cu Spitalele de Psihiatrie și Tribunalele Județene. Despre OAMENII care suna de pe cartele la 112. Parlamentul să dea o lege prin care cel care achiziționează cartela telefonică să nu o facă până nu și declară C.N.P. ul! Si atunci vom ști cine sună ce i așa de greu! În rest va spun sincer. Despre politic nu am nimic de spus Corupție! Îmbogățire! FANARIOTISM! ASTA ESTE FRATILOR! TREBUIE SA VOTĂM CU ATENȚIE IAR ÎN CAMPANIE SA I ÎNREGISTRĂM (FILMAT) CU CE PRIMIT IAR DACĂ NH SR TIN DE CUVANT DEMISIA! HAIDEȚI SĂ FIM MAI ATENȚI SA I ASCULTAM PE CEI MAI ISCUSITI CA NOI SI SA trăim bine. .

 19. Monica Ungureanu

  Monica Ungureanu

  Acum 11 Zile

  Pătratule carcotasule esti excesiv de dur cu Dan Barna! 🤔🤨

 20. ciupa76vs

  ciupa76vs

  Acum 11 Zile

  dragnea ,dreptul tau legal acum este sa mananci acadele

 21. Zoli z

  Zoli z

  Acum 11 Zile

  uitativa la africani si in toate tarile alea cu africani sa vedeti ce este acolo romania este pe langa ei un paradis uitati-va la mexicani si alte tari ... chiar si din europa da ei nu se expun ca noi sa isi bata toti joc de noi ... india ... korea etc la fel musulmani isi bat joc de femeile lor le exploateaza si nu numai ... cate si cate hoti mafia etc romania pe langa aia este un paradis

 22. Zoli z

  Zoli z

  Acum 11 Zile

  lasati caracal etc asta au fost sunt si vor fii in tara asta , si nu numai in romania este pe tot globul pamantesc este la fel da la noi romanul numa se plange si in mass media se face tam tam si alte tari isi bate joc de noi romani ca au dovezi mass media ne batem joc singuri de noi alte tari vad si au dovezi dar noi nu avem dovezi despre alte tari chiar daca la ei este mai mai rau ca la noi in tara ! cate fete si baieti femei barbati sunt exploatati sexual si nunnumai in toata lumea asta ... hai mai bag pula ... credeti voi ca nu doar la noi sunt toate relele ! peste tot sunt !

 23. Ecaterina Rusu

  Ecaterina Rusu

  Acum 11 Zile

  Cine dracu mai este si Barna asta? Tot un demagog. El ar fi facut...El face...cacatu' praf!

 24. Zoli z

  Zoli z

  Acum 11 Zile

  tundete chel si barba aia ... arati ca un boschetar urat

 25. anabell9948

  anabell9948

  Acum 11 Zile

  Il ador pe omul asta!!

 26. Discover The Truth

  Discover The Truth

  Acum 11 Zile

  In productia, Ce spun romanii: am vazut multe echipe formate in totalitate din politisti sau functionari la stat, (primarii sau la circa financiara). Tot neamul, cred ca si rezervele, tot in sistem. Dar surpriza, nimeni nu stie nimic. Vom face o comisie de ancheta. Vom ajunge la omul=comisia de ancheta. Frectie la un picior de brad.

 27. grigore marius dobos

  grigore marius dobos

  Acum 11 Zile

  Cu certitudine, Starea Nației este cea mai elocventă emisiune TV din România. Cinste ție, române.

 28. Andrei Boboc

  Andrei Boboc

  Acum 11 Zile

  De ce razi de numele Codrut te ai jucat o viata cu mingea in fata blocului 13 B1 de unde il striga mama lui nu masa domn Dragos ca ii zic acum lu Dinamo sau lui Raceanu sa ia atitudine pe tine

 29. POLITIA UCIDE

  POLITIA UCIDE

  Acum 12 Zile

  aveau model pt urgenta 112 dar cine sa il respecte? doamna de la coada vacii pusa pe functie cu pile? vorbea ca o capra beata dupa mahmureala

 30. Mihai Chelasan

  Mihai Chelasan

  Acum 12 Zile

  hahah,ies astia deicia si in 5 ani sunt atata...hahah, tot respectul Dragos /Big Like

 31. Laura Canciu

  Laura Canciu

  Acum 12 Zile

  Da si dupa ce'-i prind pe cretinii aia care suna aiurea ii amendeaza cu 200 de lei.Wow. Baga amenda de 2000 si arest

 32. Gabriel Adryan

  Gabriel Adryan

  Acum 12 Zile

  Avem nevoie de o comisie pentru orice

 33. Loredana Drăguț

  Loredana Drăguț

  Acum 12 Zile

  😂😂😂 bravo ,ce stil fain ai sa zici adevarul in față ,cred ca e prima data cand ma uit cu drag la un video despre tot necazu ce-i acolo . MULTUMESC si la cat mai multe emisiuni 🙏

 34. Neacsu Florian

  Neacsu Florian

  Acum 12 Zile

  Traficul de carne vie este protejat de atat de sus, in lume, ca te ia ameteala!

 35. dinu horvat

  dinu horvat

  Acum 12 Zile

  roplayerinfo/show/cWhPX2ZDU1RyMTA.html o zi în traficul din Zalau, un Caracal din Ardeal

 36. Ungureanu Mihai

  Ungureanu Mihai

  Acum 12 Zile

  8 LUNI ? ca sa activeze location la tel sau wifi . Astia sunt crimunali legali

 37. Gelu Florian Anca

  Gelu Florian Anca

  Acum 12 Zile

  Te asteptam sà revi, tu si echipa ta !! 👌👌👌

 38. Gelu Florian Anca

  Gelu Florian Anca

  Acum 12 Zile

  DRAGOS PÀTRARU 👍 esti tare de tot 🤣🤣🤣🤣🤣

 39. Muresian Marian-Ovidiu

  Muresian Marian-Ovidiu

  Acum 12 Zile

  Populimea Romana isi merita soarta .De 30 de ani persoane ca tine avertiza natia de cacat ca sunt in pericol dar preocuparea lor era sa le mai puna ceva la salariu .

 40. Popescus Bogdanus

  Popescus Bogdanus

  Acum 12 Zile

  supertare, multam

 41. Eugen Ilisei

  Eugen Ilisei

  Acum 12 Zile

  Domnule Pătraru, mă înclin!!!🙏

 42. Stanca Olteanu

  Stanca Olteanu

  Acum 12 Zile

  Mare cretin este acest vierme .Doamne unde am ajuns.Sa ti dispara copilul si sa nu te ajute NIMENI. Imi place emisiuniea dvs, va spun sincer ca imi este frica.

 43. George Alexandru

  George Alexandru

  Acum 12 Zile

  Ce sa mai intelegi, Dragos?! Ce mai e de inteles?! Despre politie, se stie de o vesnicie ca e in cardasie cu crima organizata, atat doar ca victimele nu au frate, nu au unde sa mearga mai departe; poate la antena3? Preotii, iar violeaza copii ai strazii, elevi ai seminarelor acestora, se ard intre ei... Iti amintesti gloata care a luat cu asalt sediul politiei cerand eliberarea lui pomohaci?! Ce mai e de inteles? Cei plecati vad. Acestia stau cu inimile frante de dor, nu de dorul tarii ci de dorul celor de acasa; acestia vad si plang, e tot ce pot face... Intreb - ce am inteles?

 44. cristi niculae

  cristi niculae

  Acum 12 Zile

  mare dreptate aveti

 45. marcin togeldon

  marcin togeldon

  Acum 12 Zile

  Alcolul ,meciul si prostia a adus Romania in starea asta ...lipsa de educatie si excesu de biserici ..a indoctrinat o natie in abis..fara nici o scapare...Eu zic sa mai mergeti la biserici si sa va luati de D-zeu ca se pare ca in ultima vreme nu prea mai face nimic...

 46. Daniel Pop

  Daniel Pop

  Acum 12 Zile

  BĂĂĂ e simplu la cumpararea fiecarei cartele se prezinta si carte de identitate DAAAAAAA asa ca ficare cartela chiar si pre pay este asociata cu acia carte de IDENTITATE ta dammmm

 47. Mihnea-Adrian Toma

  Mihnea-Adrian Toma

  Acum 12 Zile

  Puie MSD

 48. marius valentin cojocaru

  marius valentin cojocaru

  Acum 12 Zile

  Dragă Patrarule, încetasem să mai urmăresc emisiunea de un an. Credeam că voi vedea altceva. Nu mi-o lua în nume de rău, nu e din cauza ta, ești în asentimentul meu. Pur și simplu îmi repugnă ceea ce aud! Nu îmi vine să cred! Și, cum comentam la o postare a lui Malin, cred că singura soluție este să punem mâna pe ARME, frate! Fraților, nu am chef să îmi putrezească oasele pe nu știu unde, dar nici să fiu o povară pentru ai mei, chiar și după moarte, în țară. Nu îmi vine să cred la ce stadiu de îndobitocire am ajuns! Deci, chiar nu mai am chef! Numai de rău și nimic altceva.

 49. Adrian Gheorghe

  Adrian Gheorghe

  Acum 12 Zile

  Bai Dragos de ce nu intrebi si alte categorii de oameni ce cred? De ce numai oameni simpli de la tara, tot bati moneda pe educatie...

  • Iolanda Coman

   Iolanda Coman

   Acum 11 Zile

   Corect.Mergeti in facultati ,sa ascultati ineptiile celor pe care-i consoderati viitorul"luminos",si veti fii oripilati.

  • Razvan Dragomir

   Razvan Dragomir

   Acum 12 Zile

   Suntem o țară agrară avem sau aveam cum să lucrăm pământul 😞

 50. Daniel Saghin

  Daniel Saghin

  Acum 12 Zile

  Ma intreb acum... Oare in ce a constat exercițiul ăla din primăvară făcut de Arafat si Dancila? Au rezolvat,ce?

 51. GIZELLA TOFALVI

  GIZELLA TOFALVI

  Acum 12 Zile

  2:16.....OH! numai acum încep sa înțeleg..........

 52. gheorghe draculla

  gheorghe draculla

  Acum 12 Zile

  Cum sa iti numesti copilul vladut ?

 53. ALI SLV

  ALI SLV

  Acum 12 Zile

  daca nu ma insel se poate suna la 112 si fara cartela in telefon deci ??????????ce treaba are cartela prepay cu localizarea ????

  • Razvan Dragomir

   Razvan Dragomir

   Acum 12 Zile

   Când cumperi o cartela pre-paid nu ți se cere un act de identitate, presupun că vor dori să țină o evidență a acestora dar cum zici și tu se poate suna și fără cartelă la 112.

 54. mrsun9775

  mrsun9775

  Acum 12 Zile

  Ma doare inima dupa emisiunea asta ...

 55. Ioan Martinca

  Ioan Martinca

  Acum 12 Zile

  PNL e plin de 💩.

 56. Ioan Martinca

  Ioan Martinca

  Acum 12 Zile

  Autoritățile de la noi fac căcatul praf.

 57. Ioan Martinca

  Ioan Martinca

  Acum 12 Zile

  Trebuie castrați aceste specimenii.

 58. nicholas moranu

  nicholas moranu

  Acum 12 Zile

  psd apara puscariasi criminali doar puscariasi psd au pus criminali interlopi in politie m..e psd

 59. Paul Gustav

  Paul Gustav

  Acum 12 Zile

  Incepi sa ma obosesti cu Basescu, sa intelegem ca esti PSD.ist?

 60. Geta Sticha

  Geta Sticha

  Acum 12 Zile

  Totul în România se întâmplă din cauza Veniturilor mici. Cum să se întâmple asa ceva în Statele membre când salariu este de 1600 euro net iar cei care nu au servici primesc de la Stat 800 euro iar alocația pe 1 copil este de 200 euro și sistemul de sănătate precum într-un Hotel de 4 stele Normal ca nu se întâmplă asa ceva, normal că nu se prostituează copii și nu există Răpiri de Trafic de persoane.. Cine sar putea risca atâta timp cât și Legea este Legea nu tohmeala.....Ex:Austria, Germania, Marea Britanie,..... Deci totul trebuie omorât începând de la Sistemul de Stat adică de la Minister.... Ministrul Economiei.....

 61. Olteanu Cosmin

  Olteanu Cosmin

  Acum 12 Zile

  Felicitari de videoclip! Ești o sursa demnă de respect!

 62. Valerian Stefanov

  Valerian Stefanov

  Acum 12 Zile

  GATA... promit ca acesta sa fie ultimul comentariu pe ziua de astazi ! Deci, ca tot pomeneam mai jos despre America del Sur... SINT SIGUR ca putzin dintre dvs. s-au sinchisit sa afle ce-a zis Bolsanariu-l brazilian acu' 2oo zile. Ei, ca sa va arat "cit de mica-i lumea" daca click pe news-urilii zilei si in alta limba decit cea propusa prin toate publicitatile la EZ... Vetzi afla cu stupoare cum Trump "experimenteaza" in timp real = LIVE o idee si PRACTIC pe pielea unui "amic" sudamerican ce... are o tzara mare... cam cit USA si... cu tot atitzia criminali si SUBT ACELEASHI LEGI ale binecunoscutei "charte de drepturi" lipsita de "obligatzii" (sic!) - obligatziile sint de a respecta legea dar... chiar cind ai incalcat acea LEGE ... tot ai nishte drepturi ce TU = AGRESOR/CRIMINAL nu le-ai oferit victimei tale (deh, "epoca de aur" a judecatzilor americane cind au reushit sa condamne nishte suprematzishti white c-au linshat un negru in anii 50 prin "gaselnitza" avocatului crezuta de judecator : ca "shi-au privat victima la dreptul la viatza" hi, hi, hiiiiii... fain argument impotriva unuia ce-a comis o CRIMA! zic epoca de aur pentru ca au fost MILIOANE de ucigashi negri de oameni albi ce n-au intrat in pushcarie pentru ca avocatzii lor s-au prelevat de "charta drepturilor" si au... fost ADMISHI CA REFUGIATZI in tot occidentul moralizator shi - Trump citire - infestat!) Ashadar, ca acum i-am pierdut in ceatza pe opozantzii din oficiu... CE PROPUNE BOLSANAIRO? Pai... UN LUCRU DE BUN SIMT : adica politzionerii, fortzele armate sau simpli cetatzeni inarmatzi CARE UCID UN CRIMINAL (oricare ar fi "situatzia" : combat, self defence sau urmarire) sa nu mai fie acuzatzi si urmaritzi penal cum se mai face ASTAZI in USA (sic!). Deh, practicile secolului trecut sint adaptate "modului de infestare" al zilelor noastre cind zone/orashe/provincii DEVIN sau sint FEUDA unui interlop, criminal, traficant de droguri (vezi El Chapo etc.) si PRIN CARE o zona traieshte... Cei din acea zona-s prinshi... cei ce vin sa "curetze" locul vor necesita o libertate de a CURATZA... ca pina vine judecatorul sa-l declare pe NEBUNUL DIN CARACAL... nebun, el a ucis fete si... de-l lasa-n "libertate supravegheata" va mai UCIDE. Hmmm, dupa cum vedetzi... papusharii acestei lumi cauta "solutzii" pentru a evita ca IARASHI... oamenii ajung sa iasa fiecare cu ce are, furci, seceri, topoare sau bitcoins impotriva celor ce le sufoca viatza. Nu ca nu se va intimpla PINA LA URMA SI ASTA... da' pina atunci vor incerca cite si mai cite (EROARE... daca nu apuca sa-shi transfere familiile de minatarci parazite pe Luna sau Marte... SHI SECOLUL ACESTA... cam tot cum au facut cu Romanovii se va face shi cu Soroszii shi restu de "cred ei" necunoscutzi papushari ai acestei lumi).

  • Valerian Stefanov

   Valerian Stefanov

   Acum 12 Zile

   @Maria Vreme Ai avut dreptate Maria! Eu cred ca nu va fi ultimul comentariu pe ziua de astazi...... - CHAIR DACA ASHA MI-AM PROPUS... n-a fost sa fie asha... deh, nu ma pot abtzine sa nu strecor o shopirlitza ce-mi aprinse un beculetz acu, dupa citeva minute ce-am aflat de la B1 la shtiri ca (RETZINETZI!!!) "S-A INCHEIAT PERIOADA DE UPDATE TEHNICA DE LA DVS'lu" (asha scriu eu Deveselu...) Ce are NATO shi TRAGEDIA (probabil manipularea mediatica - grotesc gind!) de la Caracal? Pai... deh, s-o petrecut pe vremea cind se "lucra" la acel update tehnico-shtiintzific la DVS'lu ce-i... la 8km de Caracal (locul unde s-a rasturnat caru' cu "COMPETENTZI"). NU... nu vreau sa neg ca nu intentzionez sa insinuez ca, interesat de "tehnica NATO" din copilarie, "uncheshu" Putin(a) shi-o fi "trezit" din amortzeala bunastarii toate "sleeping cel"ulitele ce-i sint inca-n simbrie shi au "pus-o de-o diversiune" CE-AR ADUCE GRAMEZI DE JURNALISHTI shi altzi oameni cu aparate de fotografiat shi droane shi GPS-uri si tot ce o "tehnica exotica" ar mai putea permite "curioshilor" shi restului de reporteri sa-shi toceasca pingelele la 8km de unde trebuiau sa mai vaza ceva(?). In mintea mea nu se lega de ce ATITEA chestii nu au nici cap nici coada shi au fost bagate-n alarmistico-nemaipomenita situatzie... Fata rapita care are conversatzii cu 112 apoi politzionerul o "converseaza" de pe telefonul propriu, CRIMINALUL se plimba linishtit cind in Craiova cind in Caracal (sper ca n-a dat vreo fuga pina la Viena... ca la Bari zice advocatele sau cica "n-a fost") shi "dupa omor" (ca inca avem doar ce-au spus aceiashi "pristandai" care au EXECUTAT bilbielile din primele zile de ancheta... ADICA-I CREDEM PE INCOMPETENTZI ca au gasit probe... cind ei nu erau in stare sa gaseasca o mashina aflata la un moment dat alaturi de sediul lor... ?) Unde mai pui ca DUPA ce-a vorbit 1 bucata ora cu un politzioner a recunscut c-a facut si a dres shi s-a dat cep la manipularea opiniei publice despre Lup singuratic ("da' grizonat si cu ochi albashtri" - dupa o dolofana jurnalista de la A3 specialista-n ciini Huski...)... Probabil se preconiza ceva mishcari de mase indignate sa vina la Caracal si... toate DAR TOATE in clipele cind la 8KM oameni muncitori de la NATO stringeau shoroafele la ultimele puneri la punct tehnologic ale unui sistem defensiv... Hmmm, or fi vrut sa shtie rushii la ce Mack s-o reglat "kilometrajul" noilor proiectile in vederea unei mentzineri sincere si la curent cu noile rachete analog-stratosferico-shtiintzifico-fantastice testate de curindishor de Russia si altele "testate" tot de curindishor de Iran ca sa nu mai banuim ce-a testat shi Kimiutza din Koreea de Nord... Deh, s-or retras americanii din nu'sh ce tratat si a trimis technicienii sa "umble la kilometraj" in sperantza ca vor mai "prinde ceva"... shi rushii au pus-o de-o diversiune macabra ca sa aiba cum arunca un ochi, doua... mai vaz shi ei ce vehicule trec p'acolo, cit "e" de mari daca au ceva-n bena... 'reacu shtie cum se petrece-n lumea "curioshilor"... UN LUCRU E CLAR... Miine iar e 10 August... Fi Rea a promis apa... jandarmii au pregatit "panselutzele" (deh, invatza shi prezentul din Maretziile trecutului mineradistic... dupa toate alea... este acelashi partid ce tot chema minerii si pe vremea cind NU EXISTA jandarmeria... eh?) Mie ACUM, dupa comunicatul oficial de presa al NATO mi-e TEAMA ca povestea tragica a celor doua fete disparute sa nu se termine-n coada de peshte sau mai rau (tzinind cont de constanta viciere a procedurilor din bilbele primelor zile de ancheta) sau... PROBABIL... ca sa linishteasca poporul ce miine iar vor cere "capul pavianului" nu numa'mantia(!) - doamne ce aiurea-mi pare da' tre' s-o presupun shi p-asta : daca o gasesc pe Luiza... sau revine Alexandra si "monstru" recunoashte ca a vrut doar sa atraga atentzia asupra lui "pentru ca nimeni nu-l iubea, familia il parasise shi se simtzea singur pe lume si, cu politzionerul de discutzie 1 ora au decis sa "atraga investitzii in infrastructura" punind la cale o minciuna shi atragind atentzia ni stil occidental asurpa unor situatzii dezolante" - Macar pentru fete si pentru sensibilii acestei lumi ar fi o usurare... pentru restul de autoritatzi vor face ce-au facut si pina acum ca sa se schimbe si sa se imbunatatzeasca : NIMIC... ca tot uita prostime dupa citeva zile.

  • Maria Vreme

   Maria Vreme

   Acum 12 Zile

   Eu cred ca nu va fi ultimul comentariu pe ziua de astazi......adevărul este ca esti un "maestru"......in ale cuvintelor.. la cât ai scris.....👍👍

 63. 1benny09

  1benny09

  Acum 12 Zile

  Anu asta nu incepem scoala roplayerinfo/show/R0cxZmdDSHZETlE.html

 64. Marius Szabo

  Marius Szabo

  Acum 12 Zile

  O intrebare pentru domnul Arafat am si eu. Cacarea imprastiata a PSD-istului care a fost transportat la Bucuresti cu elicopterul a fost considerata urgenta?

 65. Adriana Ionescu

  Adriana Ionescu

  Acum 12 Zile

  Esti grozav!! Te iubim!! Felicitarii intregii echipe!! Va urmarim in fiecare zi din diaspora!!

 66. SEMENESCU ALIN

  SEMENESCU ALIN

  Acum 12 Zile

  Adevar graiesti, Dragos! Mare dreptate ai, muicaaaaaaa!

 67. Petrariu Rodica

  Petrariu Rodica

  Acum 12 Zile

  Foarte interesant ar fii ca dl Dragnea sa,si depuna candidatura la presidenciales in solitario,«INDEPENDENT» si sa fie sponsorizat de «DIASPORA»!!?😠 DRAGNEA PRESEDINTE!!!☺😉😊

  • Razvan Dragomir

   Razvan Dragomir

   Acum 12 Zile

   În situația țări noastre totul este posibil 😅😔

 68. Petrariu Rodica

  Petrariu Rodica

  Acum 12 Zile

  In celalalt video ,cel di n 7 august dv.. va ti permis sa afirmati ca D.Barna nu este un barbat carismatic ,nimic mai fals !!😉Pai ce sa facem daca « Statul Paralel» cel care sustineti ca nu EXISTA ai transforma in «INEXISTENTI» pe toti Liderii Carismatici ai actualului Partid de Guvernamint ,sper sa nu,l anuleze si pe D.Barna ,liderul tinerilor!?☺😊😠

 69. Mark Alex

  Mark Alex

  Acum 12 Zile

  Candva asa era, Militia stia cam toti "suparatii" din localitatea in are activau, in caz de asa ceva erau primii cautati. Dar acum cand sunt mana in mana cu proxenetii cand apar astfel de cazuri trebuie sa intrebe "barosanii" sa fie siguri ca nu ajung sa isi inchida sursa de venit !

 70. Valerian Stefanov

  Valerian Stefanov

  Acum 12 Zile

  Imi pare rau (vorba vine...) sa va harcel'ez cu mesaje... deh, gasesc ca e ceva de zis si... ZIC! deci, inca o EROARE mare dar "bine prezentata" in acest material video... Teoria sau afirmatzia ca "vai doamne" la NOI, in carpatia celor ce-au mai ramas (a se citi spatziul geografic numit in cartzile de geografie drept ROMANIA ce nu mai este aceeashi ce-au shtiut-o cei ce-au parasit tzara-n perioada interbelica sau cei ce-au parasit tzara-n perioada Analfabetului tatar si a Odioasei sale sau... cei ce-au parasit tzara cind s-a dat OARECUM liber afara, ca mine-n 1990 sau chiar poate a "capshunarilor" shi altzi lucratori prin alte state UE din ultimul deceniu) deci, teoria aia TOTAL FALSA teorie=afirmatzie ca "vezi doamne, politzionerii shi alte bratze ale fortzelor de ordine shi chiar administrativ-locale ar fi coruptzi/te si s-ar afla-n slujba nu'sh caror mafii etc." - mda, zic TOTALA FALSA TEORIE=AFIRMATZIE pentru ca... dpdv al adevarului GOOGLE pe care imbecilii locali (din toate tzarile acestei lumi ce STIU ca Google translate EXISTA... sint prea proshti sau prea PUTUROSHI ca sa-l foloseasca in mod CURENT pentru a se informa si a-shi face o parere CU PROPRIA MAZARICHE bine odihnita... NIMENI sau aproape nimeni nu foloseshte aceasta unealta Google ca sa citeasca, investigheze din propriul timp O CHESTIE in loc s-o ia GRATUIT si fara munca sau efort sau "posibilitate de eroare" de la ANTENE, paratrasnete shi alte parashute = jurnaliste de ocazie shi scandal...). Acum ca v-am injurat in modul cel mai legal permisibil (adica avocatul meu poate combate orice incercare de a proba ca o fac insultant tendentizos si voit) va sugerez sa "investigatzi" cum se desfashura "viatza cetatzeanului argentinian INAINTEA falimentului acelui stat acum citziva ani" (faliment blamat - ca de obicei - pe seama activitatzii financiar-destructiva a unor juifi... deh, le place la oameni sa aiba pe cine da vina... DAR... cititzi, "adincitziva-tzi in viatza de zi cu zi a bietului argentinian citadin" shi vetzi afla "modus operandus" : politzionerul te opreshte pe shosea pentru o chestie... II STRECORI O "x" suma cunoscuta de popor shi... nu tu amenda, nu tu NIMIC... ai scapat. Apoi se investigheaza mai sus, mai jos, mai pe la Pinochet (omul Americanilor!!!) si... precum in Argentina asha shi-n Paraguay sau in Uruguay sau in BRAZILIA de azi... In spatziul carpatin se practica acum un EXPERIMENT (acum adica de mai multa vreme...) shi se implementeaza ACUM (adica de mai multa vreme) "concluzia" Sud-Americana sugerata/shopirlita IMEDIAT mai sus... Tristetzea lui dom' Patraru si a celor ce incep "trezirea din amortzire" conform pricipiului = IMN NATZIONAL - Deshteapta-te Romane!!! este imensa deziluzie ce-o am de aproape 50 de ani de cind am descoperit SINGUR... teorema lui Pitagora, principiile termodinamicii etc. TRAGEDIA omului ce incepe sa ratzioneze cu propriul creier : FUCK!... CHESTIA ASTA A FOST DEJA INVENTATA DE ALTU'...

  • Dama Ilyes

   Dama Ilyes

   Acum 12 Zile

   Domnule...sunteti super tare...întreprindeti ceva in Calea Lactee...vă risipiți inutil(cu excepția mea, desigur)...👍

  • Dama Ilyes

   Dama Ilyes

   Acum 12 Zile

   Și "celebritatea" a fost demult reclamată...☺️

 71. Adi Borza

  Adi Borza

  Acum 12 Zile

  Nenorocirii si abjectii s-au intamplat mereu, doar ca nu au fost cunoscute!! Barna e un fel de Iohanis mai vorbaret, lipsit de imaginatie, si de omenie.

 72. I. Anton

  I. Anton

  Acum 12 Zile

  Ma inclin...spuneti exact ceea ce gandeste un om cu ''scaun la cap"' !..Va admir si va respect !!!!

 73. Viorica Gaina

  Viorica Gaina

  Acum 12 Zile

  Ala este avocat .....de asta nu au gasit fata 3 luni pentru ca ei fac poze .....Doamne nu va este rusine sa da- ti ochii cu parintii indurerati.RUSINE LA TOTI AVOCATI , JUDECATORI , POLITIE, PROCURORI , ETC.

 74. Maria Vreme

  Maria Vreme

  Acum 12 Zile

  Patrarule .....eu cred că ai utat ....suntem in România. ...o Românie de rahat ..nu noi cetatenii...institutiile statului sunt sunt de cacat care sunt platiti din banii nostrii ....ptr indiferenta....nesimtire ....iti vine sa pleci naibii unde vezi cu ochii Patrarule iti multumim că iti pasa de noi si de tara asta....🙏🙏🙏👍👌

 75. Valerian Stefanov

  Valerian Stefanov

  Acum 12 Zile

  PASTREZ pentru posteritate faza cu "cacademia" de pristandai si Capitanitza propusa lu Gigi... Oh, de multishor n-am mai avut o atita troaca de ris despre "rimacii" ce tzin UMORUL in business de cind se ride de militzieni pe lumea asta. (deh, noi prostimea ne proptim in "inamicul" ce ne tzine piept cind am pus mina pe furci, seceri si topoare in drum spre "imparatzie" UNDE nu mai ajungem pentru ca pristandaii trag in noi precum au tras in femeile ce cereau HLEB pentru copii lor in clipele cind secolul trecut s-a inceput CEVA... ma intreb ce se va mai incepe acest secol... daca vom mai apuca vreodata vreun "inceput").

  • Valerian Stefanov

   Valerian Stefanov

   Acum 12 Zile

   @Dama Ilyes Eh, asta e (evreii numes asta "divine splendor" adica modul inevitabil in care lucruri rele se petrec unor oameni buni fara ca DIVINITATEA = YHWH sa intervina... vezi holocausturi, pogroame si alte chestii de care INCA nu s-a vaitat poporul juif... - ADICA, divine splendor este o chestie ce s-a intimplat subt "ochii Tatalui" dar nimeni nu poate sau are puterea s-o explice... ca o CRUCIFICARE celebra... de par'egzampl') insa NU CRED ca "pa glie nu apuca" sa ma citeasca... eu cred ca "NU VREA!" ca de citit ma citesc da tac ca "ala"-n iarba ca deh, fiecare spera la mai bine si nu vor sa lase o "pata de luare la cunoshtintza" gratuita pe dosarul unui potentzial "a deveni" potentat... shi deci = o sursa de CEVA... cindva cind se va capatui ala/aia... Nu totzi oamenii posteaza aici doar "in doru leli" ca mine... mai "are" unii shi objective... se inspira, se cultiva se tzin deoparte... ETC. Merci pentru vorbele adresate... putzini se incumeta.

  • Dama Ilyes

   Dama Ilyes

   Acum 12 Zile

   😏Coment rapid, Maestre...al'fel...multi băgători dă seamă dă pa glie nu apucă să vă cetească...și tare bine le "ziceți"...😇

 76. Valerian Stefanov

  Valerian Stefanov

  Acum 12 Zile

  PROSTEALA PRESHEDENTZIALA : a explica celor ce nu citesc sau tuturor celor ce nu gindesc cu propria "mazariche"... Preshedintele de azi este PROBA FIZICA SI VIZIBILA a inutilitatzii functziei de Preshedinte (precum functzia de Guvernator al Canadei)... O CHELTUIALA INUTILA daca n-ar EXISTA ca element de propaganda sau diversiune in tristul proces de pacalirea a prostimii cu "activitate guvernamentala si cooperare cu preshedentzia") iar daca cineva m-ar "..." pentru ca ei il iubesc si l-au votat (si-l vor mai vota) pe JWK... este bine sa le mai amintim de Constantinescu (ca tot veni vorba de papushi prezentabile ca fizic dar moi precum "cirpele" din care-s compushi...) sau biPreshedentzialii ce s-au mai shi "agitat" in 8 ani de permisie la TOP!!! De la mincinosul care promitea "ca FSN-ul nu se va transforma in partid politic" - deh, curind o sa murim shi noi ce-i ce-am auzit asta live... sau 'marinelu' ce-a fost cel mai SUPERB politician postCeaushist care facea (cu chelia lui) prin Carpatia ce facea cu doxa shi ultraTalent Blair in parlamentul UK pe vremea cind nu mai vazuse lumea un ORATOR in politica de pe vremea "melcului" Churchill... Deci... banii de spitale sau shcoli sau WC din curte in "sala de baie" din interior... BANII AIA se duc la propaganda de alegeri si la FUNCTZIONAREA unei "institutzii preshedentziale" cu aceiashi competentzi din angrenaj. Daca n-am dreptate... PUNETZI ALATURI ceva probe ca "preshedentzia" a facut altceva decit sa ne bage-n NATO, UE si... beneficiile ce le-au ADUS CONCRET pentru fraierii votangii nu pentru cei ce-au vazut PROFITUL ala despre care nimeni nu-l calculeaza pentru ca apartzine... multinatzionalelor. Deh, are Putin de ce sa-i para rau pentru "actziunea diversiva" a lui Gorbaciov/iEltzin de a lasa din bratze partea lor de Est European vasali in favoarea partenerului de poker la Malta...

  • Razvan Dragomir

   Razvan Dragomir

   Acum 12 Zile

   Despre ce vorbești? Pare că ști ce spui dar mai explicit ce zici?

 77. Valerian Stefanov

  Valerian Stefanov

  Acum 12 Zile

  Ha, ha, haaaaa... "training-ul celor de la 112" FAINA GLUMA... pentru un neam de naivi ce-au uitat DEJA de marele scandal de "bani europeni" de "rambursat" pentru ca nu s-a folosit apropiat PROIECTUL de "antrenarea structurilor administrative" si... au ciordit si din milonashele iEuropene = scandal de acu' citziva ani.

 78. Geo Tknt

  Geo Tknt

  Acum 12 Zile

  ... fratii Ciocan, stau buric in buric la 2 metri unul fata de altul :)

  • QLEK99

   QLEK99

   Acum 12 Zile

   Lol

 79. Sulca Elisabeta

  Sulca Elisabeta

  Acum 12 Zile

  Nu am inteles cum de a fost elibrat proxenetul de pe strada Mircea Vulcanescu? Adica daca il prinzi cu victima in casa, nu are nici o vina, unde mai pui ca proxenetismul este o infractiune. Adica aflam ca in aceias zi cind a sunat Alexandra a mai sunat o victima a proxenetilor la 112, apel de care nu am fost informati, oare de ce sa nu intre in vizor retelele de prostitutie? Cum dracu sa nu spui ca ai avut doua cazuri de rapiri?

 80. Valerian Stefanov

  Valerian Stefanov

  Acum 12 Zile

  O mica si FUNDAMENTALA eroare stimabile dom Patraru! Spui dumneata drept o "concluzie trista" ca "in tzara asta legile sint facute pentru a-i proteja pe infractori" - aici este eroarea : nu este vorba de "in tzara asta" dar de USA... care-shi exporta "libertatea, democratzia etc." (shi unde nu merge cu fraierii autohtoni cumparatzi si toleratzi ca sa duca TOTUL de ripa... deh, mai un rezbel, mai un "terorism" deh, are balta peshte de idei!). A nu se intzelege ca Russia sau China ar fi nishte neprihanitzi, NU... doar ca aia pun altfel problema (nu d.p.d.v. al "chartei drepturilor omului" = o utopie periculoasa ticluita de 5 judecatori juifo-canadieni shi strecurata la ONU dupa WWII pentru a nu-i mai deosebi pe kipioshi de turbanishti shi "alte natzionalitatzi conlocuitoare" - Sic! - zic UTOPIE PERICULOASA pentru ca alaturi de acele "drepturi fundamentale nu-s "atashate" shi responsabilitatzi cum... se petrece-n realitatea in care propaganda nu foloseshte sofisme logice). Deci... noi am inghitzit in ultimii 30 de ani "noile pastile" care au menirea sa creeze dinnou "OMUL NOU" (comunishtii ne "inoiau" si indoiau dupa "organigrama" lor moscovita... acu' - cu complicitatea primului tradator Iliescu si a urmatorilor VINDUTZI si vinzatori de neam shi tzara... se pare ca "noua organigrama" a stapinului actual - unii-i spun USA, altzii i-ar spune UE... CLAR nici unii nici altzii nu ne vad pe noi "palmashii shi fraierii ce ne/va uitam/uitatzi in gura propagandei lor"... NU, sintem vazutzi shi acum precum shi atunci ca "pozitzie strategica"... REZULTATELE SINT VIZIBILE shi tehnicile lor sint "maleabile" - EXEMPLU : se tot spune-n "lumea larga" ca vin schimbari climatice shi ca PROBABIL in nici 10 ani zonele tropicelor paminteshti vor deveni deshertice ca Sahara... deci se vor duce un picutz mai sus sa supravietzuiasca (USA spre Canada, UE spre Rou'mincatziashu de astazi unde-au cultivat si tolerat totzi imbecilii si incompetentzii DOAR pentru ca sa se dea legi LARGI de vinzare a gliei ARABILE pe care astazi... o mai "stapinim in posesie" de aproape 30%! Ori, cind nu-s TZARI cu fraieri carpatini ... se gasesc o Ukraina sa se "creeze terenul prielnic" implementarii "freedom-ului si democracy-ei" cu tot soiu de papitzoi in slujba STAPINULUI din occident impotriva NU MAI PUTZIN BLINDULUI stapin de la Rasari).

următor